Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaNieuws

 20/137 

Jasper Rijpma bij beste 50 leraren van de wereld

Jasper Rijpma (32), docent geschiedenis en Grote Denkers op het Hyperion Lyceum, is genomineerd voor de Global Teachers Prize. Met deze nominatie behoort hij tot de beste 50 leraren van de wereld.

Jasper was verbaasd toen hij dit grote nieuws hoorde. Hij vindt het een enorme eer en is erg trots op deze nominatie. Hij geeft aan dat het niet alleen om hem draait, want leraarschap is teamwork. Hij ziet zichzelf meer als ambassadeur van het leraarschap. Die rol vervulde hij eerder toen hij, voorgedragen door zijn leerlingen, in 2014 Leraar van het jaar werd.

De Global Teacher Prize is een initiatief van de Varkey Foundation en wordt voor de derde keer uitgereikt. Uit meer dan 20.000 nominaties vanuit 179 verschillende landen, zijn de 50 beste leraren gekozen. De 50 genomineerden worden op 19 maart 2017 verwacht in Dubai, want dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

Voor meer informatie over de Global Teachers Prize: www.globalteacherprize.org. Meer over Jasper: https://jasperrijpmablog.wordpress.com.